FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

TOMMY HILFIGER - RAFAEL NADAL globalni brand ambasador na seksi turniru u Njujorku

Tommy Hilfiger je lansirao globalno brand partnerstvo sa teniskom ikonom Rafaelom Nadalom koji će biti zaštitno lice kolekcija Tommy Hilfiger underwear, tailored i fragrance na pop-up teniskomturniru u Bryant Parku. Osvajač14Grand Slam titula je na posebnom teniskom terenu izazvao veliki broj celebrity ličnosti sa stalnom adresom na Menhetnu koji su za ovu priliku odabrali odgovarajuće outfite iz nove kolekcije poznatog američkog brenda.

Španski teniser odigrao je nekoliko gemova sa top modelima Chanel Iman, Constance Jablonski, Hannah Davis, Noah Mills, Arthur Kulkov i Akin Akman. Sa svakim osvojenim poenom, protivnik je bio u obavezi da se oslobodi dela odeće, ne bi li na kraju prikazali modele izTommy Hilfigermuške i ženske kolekcije donjeg rublja. Glumice Jane Lynch i Lake Bell bile su domaćice na turniru koji su  posmatrale meč iz sudijske stolice.

"Mi smo redizajnirali našu mušku kolekciju donjeg rublja koja sada izgleda moderno, atletski i smelo, a Nadal je krajnji globalni brend ambasador za naš novi pravac", rekao je dizajner Tommy Hilfiger. "Od kada sam pokrenuo svoj brend pre 30 godina, uvek smo donosili jedinstven twist u dizajnu i reklamama. Današnji događaj nastavlja našu tradiciju smelih, iznenađujućih kampanja i iconic ambasadora koji slave duh našeg brenda i odlično komuniciraju sa našim potrošačima širom sveta. "

“Oduševljen sam kako je ovaj događaj spojio modu i sport uz neizbežan potpis Tommy Hilfigera! Ovo je savršen način za start našeg novog partnerstva“, izjavio je teniser Rafael Nadal. „Veoma sam ponosan što se kampanja lansira u sred Njujorka na ovako uzbudljivom događaju!“

Atraktivne fotografije i video materijali koje će biti deo jesenje kampanje nastali su u Nadalovom rodnom gradu na Majorki.

Među poznatim ličnostima u Bryant parku našli su zvezda serija „Glee“ i„Hollywood Game Night“Jane Lynch; glavna junakinja ostvarenja „No Escape“, „Wet Hot American Summer: First Day of Camp“ Lake Bell; zvezda „Paper Towns“Nat Wolff;dizajnerka i omiljena TV domaćica Martha Stewart;supermodeliChanel ImaniConstance Jablonski; model sa naslovnice 2015 Sports IllustratedSwimsuit IssueHannah Davis; glumac Noah Mills; Hilfiger modeliArthur KulkoviAkin Akman; kao i fashion blogeriBryanboy, Danielle BernsteiniSazan Barzani.

 

01._Family_Photo.jpg

01._Tommy_Hilfiger_Danielle_Bernstein_and_Bryanboy.jpg

02._Family_Photo.jpg

02._Lloyd_Boston_Rafael_Nadal_Terry_Lundgren_and_Tommy_Hilfiger_at_Macys_Herald_Square.jpg

02._Tommy_Hilfiger_Rafael_Nadal_and_Jane_Lynch.jpg

03._Family_Photo.jpg

03._Tommy_Hilfiger_Rafael_Nadal_and_Jane_Lynch.jpg

04._Family_Photo.jpg

04._Rafael_Nadal.jpg

05._Rafael_Nadal.jpg

14._Chanel_Iman_2.jpg

15._Arthur_Kurkov.jpg

01._Rafael_Nadal_and_Tommy_Hilfiger_at_Macys_Herald_Square.jpg

TH_Bold_Product_Image.jpgPriredio Tihomir Bešović
Press: Fashion Company
Vreme: 16:00h | Avgust, 27. 2015. Cirih