FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

16667462_1564077733605942_2104336540_o.jpg

> Fashion News > Fashion Corner > Whisper of Nature ima savršenu kolekciju za Valentinovo

Whisper of Nature ima savršenu kolekciju za Valentinovo

Posted by admin on February 10, 2017

"Ljubav Slatka Ljubav" je naziv nove kolekcije brenda Whisper of Nature koju čine svijeće s porukom i ljubavne narukvice.

Šarmantne svijeće s porukom su za sve koji žele poručiti nekome kako se osjećaju i izmamiti im osmijeh na lice. Bez obzira jeste li više tip za kavu ili toplu čokoladu, ili jednostavno želite izraziti svoje osjećaje, ove svijeće su odličan izbor i idealan poklon za nadolazeće Valentinovo. Rustikalne svijeće pastelnih boja s dražesnim porukama podsjećat će vas na voljene osobe i lijepe trenutke koje provodite zajedno, taj slatki osjećaj ljubavi…

Ljubavne narukvice s kristalima će pomoći energiji ljubavi da poteče i preplavi vaše srce i dušu. Sjajna ženska i moćna muška lava u kombinaciji s kristalima ljubavi poput rodonita, tirkiza, granata i mjesečevog kamena potiču razumijevanje i harmoniju među partnerima, bude strast i dižu nivo energije.

Razveselite sebe i voljenu osobu sa slatkim WHISPER OF NATURE novitetima koji će vam donijeti  pozitivnu energiju radosti i ljubavi.