FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE
> News & Lifestyle > News & Lifestyle archive > ALADIN I ČAROBNA LAMPA U IZVOĐENJU MIRKE VASILJEVIĆ

ALADIN I ČAROBNA LAMPA U IZVOĐENJU MIRKE VASILJEVIĆ

Posted by admin on January 9, 2017

ALADIN I ČAROBNA LAMPA U IZVOĐENJU MIRKE VASILJEVIĆ

Najlepše priče iz Coca-Cola UŠĆE Čarobnog grada

 

 

Mirka_Vasiljevic.jpgHarizmatična glumica Mirka Vasiljević će u četvrtak, 12. januara od 19 časova na Centralnom trgu UŠĆE Shopping Centra čitati mališanima jednu od svojih omiljenih bajki “Aladin i čarobna lampa”, koju inače veoma rado čita i svojoj deci.

Mirka će dočarati mališanima jednu od najpoznatijih priča iz “Hiljadu i jedne noći”. Kako se čuveni Aladin snalazi sa najpoznatijom lampom na svetu i letećem ćilimu dok se bori protiv zlog čarobnjaka, saznaće svi dečaci i devojčice koji se ovog četvrtka nađu u UŠĆE Shopping Centru.

Mirka Vasiljević važi za jednu od naših najtalentovanijih glumica, koja je skoro čitavog života pred kamerama. Pored bogate karijere, ima ispunjen i privatni život sa fudbalerom Vujadinom Savićem sa kojim je dobila troje dece Andreja, Adrijanu i Mihajla.

Pre Mirke, ove zime mališane su kroz Čarobni svet priči proveli i naši poznati glumci: Katarina Radivojević, Marko Janketić i Jelisaveta Orašanin i dočarali im avanture omiljenih bajkovitih junaka.

Pored magičnog sveta bajki posetioce očekuju još brojna druga iznenađenja u Coca-Cola UŠĆE Čarobnom gradu čija su vrata otvorena još samo par dana - do 15. januara. Požurite, kažu da je magija najjača na kraju!

 9, Januar 2016.