FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE
> News & Lifestyle > News & Lifestyle archive > Autor: Marina Bulatović Barny “Nina od Arabije” – IK Mali Nemo

Autor: Marina Bulatović Barny “Nina od Arabije” – IK Mali Nemo

Posted by admin on January 17, 2017

NINA_OD_ARABIJE_-_DOPUNJENO_I_IZMENJENO_IZDANJE.jpg

Pisan kao kombinacija svojevrsnih putopisnih i dnevničkih zapisa, roman „Nina od Arabije“, zanimljiva je i iskrena priča sa kojom se mnogi čitaoci mogu poistovetiti. Odrasla u Beogradu, igrom sudbine nastanjena u Saudijskoj Arabiji, glavna junakinja svoje doživljaje sa putovanja prožima snovima o životu u Njujorku, ispredajući sagu u kojoj se na svakoj stranici prepliću stvarnost i snovi, realni život i davno izrečene želje. Suptilno razvijeni, događaji koji čine pripovednu potku romana stvaraju neobičnu harmoniju različitosti, reflektujući moderni svet u kome živimo. Uspomene iz detinjstva i mladosti, događaji koji prate pripovedno vreme u kome se junakinja hrabro suočava sa izazovima ranih četrdesetih godina sopstvenog života, i snovi o budućnosti koji će se, sigurna je Nina, jednog dana ostvariti, asocijativno su povezani.

Milena Ilišević, urednica srpskog izdanja „Nina od Arabije“

Dok nepogrešivo, pronicljivim pogledom, posmatra ljude i njihove slabosti, Marina Bulatović-Barny napisala je izuzetno dovitljiv i veseo roman, prepun višeslojnih, neočekivanih obrta u životu.

Roman o ljubavi, veri i nadi. Pročitajte ga! Uživaćete!

Barbara Elis-Učino, Unicorn for Writers, urednica engleskog izdanja „Nina od Arabije“

Latinica; tvrd povez, 231 strana

1,100.00 din.

Comments:

Posted by Jasmina on
...izuzeeetan roman,poseban,dirljiv...budi secanja a istovremeno daje nadu...sve čestitke Marina!...čekamo nestrpljivo sledeci...
Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.