FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

ČASOPIS KNJIŽAR NA SAJMU U BOLONJI

ČASOPIS KNJIŽAR NA SAJMU U BOLONJI

Kompanija Printex iz Valjeva, na sajmu Big Buyer u Bolonji, predstavila je evropskoj publici časopis Knjižar, glasilo knjižarske branše Srbije.

sajam_big_buyer.jpg

Sajam Big Buyer, održan od 20. do 22. novembra, okupio je najveće italijanske, ali i evropske proizvođače kancelarijskog materijala, školskog pribora i papira, a časopis Knjižar bio je jedini medijski partner sajma sa područja bivše Jugoslavije. Magazin Knjižar već trinaest godina gradi ime na evropskoj i svetskoj medijskoj sceni, pa je tako od pre dve godine član

deda_mraz_Perica.jpg

ISPA-e, prestižne asocijacije magazina knjižarske branše, koja broji dvadesetjednog člana iz mnogih zemalja, uključujući Venecuelu, Australiju, Nemačku i Švajcarsku. Kao medijski partner, ekipa Knjižara prisustvovala je svim konferencijama, predavanjima i seminarima u Bolonji i predstavila Srbiju u najboljem svetlu.

bologna_anci.jpg

Kompanija Printex, osim izdavaštvom, bavi se i proizvodnjom društvenih i didaktičkih igara za decu, od kojih je najpoznatija svakako “Zanimljiva geografija – Perica Sveznalica”, uz koju deca na zabavan način uče geografske pojmove.

bologna1.jpg

Časopis Knjižar, kao član ISPA-e, biće u prilici da u narednom periodu gostuje na sajmu Paperworld u Frankfurtu, najvećem sajmu biro&office opreme u Evropi, kao i na drugim sajmovima u zemlji i inostranstvu.

bologna.jpg

Ana Azanjac