FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE
> News & Lifestyle > News & Lifestyle archive > EKSKLUZIVNO: NAKON IZLASKA IZ NEMAČKOG ZATVORA, PEVAČICA ĆE SNIMITI I DUET SA JEDNIM POZNATIM VODITELJEM!

EKSKLUZIVNO: NAKON IZLASKA IZ NEMAČKOG ZATVORA, PEVAČICA ĆE SNIMITI I DUET SA JEDNIM POZNATIM VODITELJEM!

Posted by admin on May 13, 2017

Silvia.jpeg

Pevačica Silvija Jung zapalila je društvene mreže informacijom da je trenutno u Nemačkom zatvoru. Pre neki dan, u emisiji koju rade Zorana Pavić i Nenad Škundrić, "Ko vam dade termin" čak je javnost i obaveštena o ovom slučaju, ali ništa konkretno nismo uspeli da saznamo od same pevačice koja je ostala nedostupna.

Inače, Silvija je neko ko se na srpskoj sceni izdvojio pesmama "Zlato" i "Dajte duplu", kao i nekolicinom pesama koje je pre dve godine objavila za KCN produkciju, dok joj je spotove radio Dejan Milićević. To znači da ova pevačica ozbiljno ulaže u svoju karijeru i želi samo najbolje.

Mi smo ipak uspeli da saznamo da Silvija zaista i jeste u jednom nemačkom zatvoru, ali zbog snimanja svoje nove pesme koja će se naći na njenom novom albumu koji uveliko priprema. Takođe, na novom cd-u svoje fanove ova pevačica će ljude iznenaditi i jednim duetom, veoma nesvakidašnjim i drugačijim. Mi ne smemo da vam kažemo o kome se radi, samo da je u pitanju voditelj koji je za kratko vreme dosta toga uradio svojim humorom, radom, talentom i neospornom iteligencijom. Voditelj koji je veoma simpatičan i jako zgodan, ali isto tako i vrlo oštar u iznošenju svojih stavova, pa vi sad pogađajte o kome se radi, jer mi moramo da ćutimo.  Na osnovu ovoga ne sumnjamo ni da će duet biti pravi hit, a svi koji su imali prilike da čuju pesmu ubeđeni su da će to zaista i biti.

You must install Adobe Flash to view this content.

Comments:

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.