FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Foto konkurs: Ispratimo zimu jednim koktelom zimskih fotografija

News: Foto konkurs - Ispratimo zimu jednim koktelom zimskih fotografija

Nagrade su tri vikenda na Zlatiboru!

Foto konkurs uveliko traje a prednost imaju dame koje su na facebook profilu Casaresidenziale, Zlatibor. I njima ce 8. marta biti uručene nagrade. Konkurs se nastavlja i posle ovog čuvenog praznika i prve tri nagrade dobijaju tri najlepše zimske fotografije koje šaljete u inbox facebook profila casaresidenziale, a u nastavku konkursa biće selektovane i ostale koje će takodje biti nagradjene. Ostali učesnici imaju mogućnost da postanu dobitnici casaresidenziale klub kartice s kojom stiču pravo na veliki popust i ostale pogodnosti, a time i postaju članovi hotela CASA residenziale kluba, a o detaljima možete više pročitati na sajtu: www.casaresidenziale.rs i kontaktirati telefonom: +381 (0) 65 210 89 69.

nagradna_igra1.jpg

Prve tri nagrade su tri vikenda na Zlatiboru. U samom srcu Zlatibora u Sunčanoj dolini nalazi se po mnogo čemu jedinstven objekat rezidencijalnog tipa Casa Residenziale. Objekat funkcioniše po najvišim evropskim standardima, po čemu se i izdvaja od svih ostalih smeštajnih kapaciteta, ne samo na Zlatiboru nego i šire. Casa Residenziale pruža izuzetne mogućnosti i pogodnosti za održavanje poslovnih sastanaka, mini seminara i savetovanja, kao i zakup celog objekta na kraći ili duži vremenski period. Jedini na ovim prostorima rade po sistemu ALL INCLUSIV, sve je uračunato u cenu boravka ( osim korisćenja alkohola, telefona i masaže). Kontinuiranim praćenjem svih trendovskih dešavanja u turizmologiji nastao je jedan zaista poseban objekat u kojem ćete provesti nezaboravne trenutke u raskoši njegove lepote i lepote Zlatibora.

nagradna_igra.jpg

Recept za spremanje zlatiborske komplet lepinje:
Za pravljenje 1 komplet lepinje potrebno je: - 1 lepinja - 1 jaje - 1 supena kašika starog zlatiborskog kajmaka - 5 supenih kašika pretopa (saft od jagnjećeg i prasećeg pečenja - možete ga naći u svakoj pečenjari) Odsecite gornju trećinu lepinje. Donji deo premažite kajmakom. Umutite jaje i prelijte ga preko kajmaka. Utisnite ga malo u lepinju. Stavite u zagrejanu pećnicu i pecite 10 minuta. Kad izvadite lepinju, prelijte je zagrejanim pretopom.

Priredila za Pufnica.com: Bojana Veljković - Tomić