FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Kaliopi u Beogradu zapalila Sava centar!

News: Kaliopi zapalila Sava Centaru Beogradu!

Popularna makedonska pevačica Kaliopi, oduševila je tokom više od dva sata svirke beogradsku publiku u Velikoj dvorani Sava centra.

Beograd,10.11.2013.

U prepunom Sava centru, Kaliopi je sinoć održala spekatakularan koncert. Uz dobru energiju i fantastičnu atmosferu makedonska pevačka diva Kaliopi podigla je na noge publiku u dvorani. Bilo je očigledno da je emotivno pristupila koncertu, i da je tu emociju, prenela na publiku, koja joj je uzvratila istom merom. Iskreno je bila dirnuta, prisustvom brojnih kolega i prijatelja iz javnog života, koji su došli da je podrže - Neda Ukraden, Suzana Mančić, Ljubiša Samardžić, Frajle, Maja Odžaklievska, Ogi Radivojević, Cvetanka Laskova, Neverne Bebe, Tijana Dapcević, Zafir Hadžimanov, Stevan Andjelković…

_DSC1705.jpg

Svojim veličanstvenim glasom, uspela je da podigne publiku na noge koja je sve vreme pokušala da je nadjača, ali je bilo nemoguće. Koncert je započela evrovizijskim hitom “Crno i belo”, a zatim nastavila sa aktuelnim pesmama koje su nastale u saradnji s Romeom Grillom, „Mrvica“, „Melem“, „Lokomotiva“, „Vrisnem“, „Aman“ i drugim pesmama s novog albuma Melem, nastavila sa “Probudi me”, “Nevinost”, makedonske hitove “Za samo eden den”, “Daj da pijam”, a uz pratnju publike otpevala je pesmu “Rođeni”. Beogradsku publiku dirnula je i akustična izvedba balade „Ne plači“ kao i predivne pesme „Ako još ikad padne sneg“.

_DSC1415.jpg

Najmlađi deo publike se pred sam kraj koncerta popeo na scenu i zajedno sa Kaliopi i malim Lukom Stoičevićem, otpevali su još jednom Crno i belo. Nakon koncerta Kaliopi se skoro dva sata družila sa brojinim fanovima. Kaliopi se u Sava Centru prošetala sa koferom punim ljubavi prema beogradskoj publici koja joj je uzvratila višestrukim pozivanjem na bis. Sve u svemu bilo je to veče za pamćenje.

_DSC1639.jpg

Priredila za Pufnica.com: Bojana Veljković - Tomić

Izvor: CroatiaRecords / Foto: Dunja Dopsaj