FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Lexington bend: Zagrevanje pred koncert na Stadionu

U susret prvom solističkom koncertu u Beogradu koji će održati u subotu 20. juna od 21 čas,popularni momci obišli su teren FK Voždovac, koji se nalazi na krovu Stadion Shopping Centra, i iskoristili priliku da zaigraju fudbal.
Poznata petorka sa nestrpljenjem iščekuje druženje sa svojom brojnom publikom koja je već u velikom broju razgrabila karte za njihov prvi koncert u našoj prestonici.
-Dugo smo se spremali za taj trenutak i jedva čekamo susret sa ljubiteljima naše muzike, iako svi imamo pozitivnu tremu. Kada smo počeli pre jedanaest godina u malom kafiću „Lexington“ koji je primao dvadesetak ljudi, bila je velika gužva. Nadam da će sada biti dvadesetak hiljada ljudi i neka opet bude gužva! U svakom slučaju, potrudićemo se da onima koji dođu to veče ostane u najlepšem sećanju. Dođite da dočekamo leto zajedno – uzbuđeno je rekao frontmen Bojan Vasković okupljenim novinarima, koji je na pitanja ko će sve biti gosti na koncertu odgovarao samo zagonetnim osmehom.
Tokom druženja sa predstavnicima sedme sile, Lexington bend nije odoleo da zaigra fudbal na terenu, pokazavši da su u odličnoj fizičkoj formi i da su potpuno spremni za sve što ih čeka u subotu 20.juna.

6.JPG

2.JPG

8.JPG

7.JPG

Priredio Tihomir Bešovic
Vreme: 11:30h | 18. jun. 2015. Cirih