FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Neverne Bebe gosti na Yu Rock-u, u Cirihu!

neverne_bebe.png

News: Neverne Bebe gosti na YU Rock NIGHT-u, u Cirihu!

NEVERNE BEBE se pojavljuju na sceni bivše Jugoslavije početkom 1993. godine. Osnivač i vodja ove genijalne rok grupe je Milan Djurdjević, sjajan klavijaturista i tekstopisac. Održali su do sada preko 1.800 nastupa što u zemlji, što u inostranstvu. Do sada su izdali 6 odličnih albuma od kojih je poslednji pod nazivom "Prastam"! Krajem februara su posetili Gstatt, gde su svojim dvoiposatnim nastupom oduševili sve prisutne, a 6. aprila su gosti YU ROCK NIGHT-a, u Marquee Club-u u Cirihu.

54274010151500365817402.jpg

UPRAVO JE POČELA JUBILARNA I NAJVEĆA TURNEJA NEVERNIH BEBA POVODOM DVE DECENIJE BENDA...... Neverne Bebe ce 2013. godinu obeležiti turnejom "PRAŠTAM - 20 GODINA SA VAMA"! Pored niza nastupa u mnogobrojnim drugim gradovima imamo ogromnu čast i zadovoljstvo da će upravo oni biti naši gosti "YU ROCK NIGHT"-a, ovde u Cirihu!

2jpgj.jpg

Bend je prepun entuzijazma i jedva čeka da svu energiju i sreću zbog jubileja vrednog respekta - 20 godina zajedno, podeli i 6. aprila u Marquee Club-u sa svima nama. DODJITE DA PROSLAVIMO ZAJEDNO!!!!!! COME, ENJOY & LET'S ROCK THE PARTY!!!!!!!

Za Pufnica.com: Yu Rock Night

Foto: Neverne Bebe