FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Novi Spot Nina Badrić

Novi spot Nine Badrić za pjesmu "Sanjam Da Smo Skupa Mi” predstavlja ovu glazbenicu u potpuno drugačijem svjetlu. Poput prave glumice Nina je zablistala uz svog glumačkog partnera. Najpoštovaniji hrvatski glumac mlađe generacije, dobitnik mnogih internacionalnih nagrada za glumu Leon Lučev, po prvi puta se pojavljuje u glazbenom spotu.

Leon_Lucev_i_Nina_Badric_foto_by_press1.jpg

Za pjesmu "Sanjam Da Smo Skupa Mi” Nine Badric utjelovio je muškarca za kojim Nina čezne. Osim što mu je pripala glavna muška uloga ovog glazbenog videa, Leonu Lučevu je ipak bio najveći izazov biti glumački mentor Nini Badrić Leon smatra da Nina ima urođen dar za glumu. Svi koji su odgledali spot oduševljeni su njihovom suradnjom. Kao što i sam redatelj Darko Drinovac kaže: "Ovo su najljepše ljubavne scene koje sam ikada snimio za jedan glazbeni spot.

Leon_Lucev_Nina_Badric_foto_by_press.jpg

Leon je uistinu puno pomogao Nini svojim glumačkim zanatom. I samo je on mogao stajati pored nje. Bio joj je i parter i mentor. Dao joj je potrebnu sigurnost i izvukao neko potpuno novo Ninino lice koje je cak i mene iznedadilo. Nina i ja suradjujemo 12 godina na gotovo svim njezinim glazbenim spotovima ali nikada je nisam doživio takvom kakva je u ovome spotu. Krhkom. Bio je istinski užitak raditi sa Leonom i Ninom. Video spot je sniman na predivnim lokacijama

Nina_Badric_foto_by_press.jpg

Opatije i Kvarnera i na trajektu za otok Cres. Radnja se sa vanjske lokacije preselila u sobu hotela “Mozart” u Opatiji gdje su Leon Lučev i Nina Badrić snimili ljubavne scene. Pjesma "Sanjam da smo skupa mi” za koju tekst potpisuje sama Nina, a glazbu zajednički potpisuju Nina i Ante Gelo već je postala veliki regionalni hit koji osvaja sve top liste diljem ex Yu.

Leon_Lucev_foto_by_press.jpg

Izjava Nina Badrić: "Ovo je bilo najljepše snimanje u mojoj karijeri. Leon je sjajan ne samo kao glumac nego i kao mentor. Vodio me je glumački kroz svaki kadar i scenu i puno mi je pomogao da dočaram emociju koju pjesma nosi. Sigurno ću krenuti kod njega na glumačke radionice jer ima smisla uvijek ulagati u sebe. Sretna sam što je pristao biti glavna uloga ove moje muzičke priče i jedva čekam da publika vidi što smo napravili."

Nina_Badric_i_Leon_Lucev_foto_by_press.jpg

Izjava Leon Lučev: “Nina bi uz rad na svome bogom danom talentu, mogla postati ozbiljna glumica"

Kosa: Mile Santini (Tony&Guy)
Šminka: Dajana Pajkić

Priredila za Fashion & Lifetsyle Magazine: Vladana S. Veljković , www.ninabadric.com

Foto: By PRESS N.Badrić

You must install Adobe Flash to view this content.