FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Otvorena manifestacija 24 sata Elegancije u Crnoj Gori

Otvorena manifestacija 24 sata Elegancije u Crnoj Gori

Glamurozna manifestacija „24 sata Elegencije“ počela sinoć svečanim koktelom na terasi impesivnog Bruno Lounge bara i restorana, koji se nalazi u luksuznom Hotelu Avala Resort & Villas, na samo nekoliko koraka od prelepog i užurbanog Starog grada. Uz klasične zvuke viliončela, stigla nam je budućnost kroz jedinstveno i nestvarno iskustvo koje nam je pružio neverovatni Samsung S9, najskuplji televizor na svetu sa ultra high definition ekranom – apsolutno tehnološko savršenstvo današnjice, koji je premijerno predstavljen u ovom delu regiona.

13..JPG

Ovaj neverovatni televizor, dobitnik je nagrade za najbolje inovacije i najbolji proizvod 2013. godine, a gosti su sa oduševljenjem mogli da se uvere zašto je to tako. Sjajna atmosferia prenela se na terasu Bruno bara,

4..JPG

gde je uz fini koktel održana prezentacija poslednje kolekcije modela čuvene italijanske kuće stila Sciamat, sinonima elegancije o čijem kvalitetu svedoči savršenstvo koje prati svaku fazu izrade jedinstvenih, prefinjenih krojeva odela po meri, koja su stigla pred našu publiku direktno sa najveće manifestacije muške elegancije Pitti Uomo u Firenci.

5..JPG6..JPG

Naši gosti bili su Valentino i Nicola Ricci, koji su svoju viziju preneli publici, koja je oduševljeno pozdravila mlade modele u originalnim i prefinjenim odelima, pravim umetničkim delima.

10..JPG

Ovom prilikom su ekskluzivno su predstavljeni TAG Heuer satovi iz najnovije Masterpiece kolekcije, koja predstavlja savršenstvo umetnosti kreiranja satova, a dobitnik je prestižnih priznanja na ovogodišnjem sajmu u Ženevi.

12..JPG

Sa nama su bili i predstavnici Ducal-а, majstorа vrhunskih, ručno rađenih cipela, napravljenih sa izuzetnom pažnjom, poštujući tradiciju sedamdeset godina dugu. Ducal je pojam stila koji prevazilazi trendove, a odlikuju ga originalnost, vrhunski kvalitet i umetnička veština u stvaranju.

11..JPG

Svi zajedno smo uživali i u promociji najprestižnijih brendova italijanskog nameštaja u selekciji kompanije Lusso, lidera u domenu sofisticiranih enterijera. Zvanice su mogle da vide komade samo vanserijskih kolekcija i ekskluzivne simbole po kojima se prepoznaju privilegovani ljudi sa posebnim osećajem za neobično, drugačije -- jednostavno, luksuz.

1..JPG

Sjajni specijaliteti italijanske kuhinje, Moët & Chandon šampanjac, prepleteni sa duhom budućnosti, I dahom prošlosti, uz eleganciju i luksuzne predmete, ostvarili su jedistveno, harmonično iskustvo veče za pamćenje.

Priredila za Pufnica.com: Bojana Veljković

Izvor & Foto: SuperStar worldwide