FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Pevanje iz srca: Ivan Tomić razmrdao žiri, Nevena Šarčević prijatno iznenadila!

Nevena_Sarcevic_za_pufnicu.jpg

Zvezde su humanitarno pristale da pevaju od srca i pokazale svoje interpretacije uživo na sceni uz  Blah Blah bend na sred Immo Centra na Novom Beogradu i održale mali koncert  za sve prisutne posetioce koji su se iz shoppinga dovijali i đuskali zajedno sa poznatim ličnostima. Najviše su oduševili prisutne svojim glumačkim interpretacijama glumci Ivan Tomić svojom neposrednošću i Nevena Šarčević koja je vrlo šarmantno baratala muzičkim sposobnostima i podigla publiku uz Italianu i neprestanim uzvikivanjem Forza.

NAJPOZNATIJA_STJUARDESA.jpg

Umećem im se priključuje voditeljka Ksenija Bujisić a brilijantnim scenskim nastupom a  antitalentom za pevanje spektakularni talentovano-netalentovani Saša Plećević DR.FeelGood kao i ostali koji su se dobro zabavili: TV lica Drina Pešić, Filip Ivanjac i Jelena Petković (koja je, iako u podmakloj trudnoći, imala sjajan nastup uz podršku člana žirija Filipa Pata),ekipa TV emisije Desetka predvožena Danijelom Boračev, kao i pisac Nina Rajković. Sastav žirija bio je bogat.

ivan_tomic_pobednik_pufnica.jpg

U pevačkim interpretacijama takmičara uživali su voditelj IvanGolušin, pevačice Ivana Jordan i Dragica Radosavljević Cakana, legendarni Neša Galija, kreatorka Suzana Perić sa ćerkom Tifani, glumica Marija Petronijević, pisac Branko Rosić, TV voditeljka Irina Kruška, radio voditelj Igor Braku, novinar Saša Jovanović, producent Petar Boračev sa ćerkom Nikol, muzičari Filip Pat i Veljko Kuzmančević, muzički producent Boris Nikolić, kao i legenda srpske scene Nada Macura. Program su vodili Marina Kotevski Mandić i Aleksandar Saša Ignjatović.

IVANA_JORDAN_I_BRAKUS_U_ZIRIJU.jpg

Novembar 2016.