FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

POSTANI JACK ZVEZDA!

JACK_ZVEZDA.jpg

News: Postani Jack zvezda!

Tvojih pet minuta slave na Jack Daniel's Backstage-u! Jack traži muzičke entuzijaste koji će osvojiti nastup na JDX-u!  Inspirisan likom, delom i filozofijom Jack-a Daniel-a koji je i sam bio veliki ljubitelj muzike i dobre zabave u kombinciji sa vrhunskim viskijem, JDX  već šesti put donosi specijalnu zabavu na muzičke festival širom Evrope.  Na ovoj tradicionalnoj turneji, nezaobilazna tačka je Petrovaradinska tvrđava i Exit festival gde će Jack prijatelji uživati u zabavi za odabrane od 11. do 14. jula. 2013.

Maja_Uzelac_na_JDX-u.jpg

JDX slavi pionirski duh samog gospodina Jack-a i njegovu strast prema muzici i zbog toga ove godine želi svojim prijateljima, muzičkim entuzijastima da pruži šansu da se upuste u muzičku avanturu i osvoje jednočasovni DJ nastup na Jack Daniel’s Backtage-u na Exitu! Na zvaničnoj Jack Daniel’s Serbia stranici se nalazi aplikacija preko koje kandidati predstavljaju sebe i svoj istančan muzički ukus kojim žele da se predstave prijateljima Jack-a na Exit festivalu.

DJ_Flip_na_JDX-u.jpgSvi prijavljeni stiču pravo na narukvicu – JDX Backstage Pass! (narukvica ne omogućava ulazak na festival). Izabrana četiri kandidata, nastupice kao DJ zvezde JDX Backstage-a na Exitu! Izabranim kandidatima obezbedjene su akreditacije za festival i jednočasovni nastup na JDX Backstage-u. VRLO VAŽNA NAPOMENA: Konkurs je otvoren za sve ljubitelje muzike bez obzira na to da li imaju iskustva u profesionalnom biranju muzike ili DJ-ingu. Dovoljno je samo da nam predstavite svoju muzičku selekciju i već ste dobili šansu da postanete Jack zvezda. Jack je uvek bio verni pratilac glavnih aktera muzičke istorije i rokenrola i još uvek stvara muzičku istoriju uz malu pomoć velikog broja prijatelja širom sveta. Ovog leta Jack prijatelji pozvani su da naprave fotografije koje najbolje predstavljaju Jack i muziku i da ih okače na instagram sa hashtagom #JDMUSIC Izbor najboljih fotografija biće objavljen na globalnoj stranici jackontour.com. Pored ovoga JDX sprema još nekoliko atrakcija za svoje verne prijatelje. Očekuju vas impresivni nastupi domaćih bendova u intimnom okruženju, uzbudljivi domaćini dnevnih žurki i poznata prijateljska lica u neuobičajenim muzičkim ulogama! Tokom svakodnevnih degustacija viskija iz Jack Daniel’s familije naučićete sve o specijalnom procesu pravljenja vrhunskog viskija. Svako ko u sebi ima takmičarski duh, može da se oproba u igrama Black Jack, Rick Game, da oformi tim i pobedi u stonom fudbalu ili da otkrije svog unutrašnjeg Guitar Heroja! Tokom četiri dana Exit festivala JDX bekstejdž biće lociran iza glavne bine.  Pristup JDX zoni je omogućen samo odabranim i registrovanim posetiocima,  akreditovanim novinarima i VIP gostima festivala.  Pratite nas na stranici Jack Daniel’s Serbia i saznajte kako da dođete do svoje propusnice za najbolju festivalsku zabavu ovog leta!

Priredila za Pufnica.com: Vladana Veljković

Izvor & foto: prevent.rs