FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Poznati se provodili uz r'n'b hitove

Ponedeljak u Beogradu je dobio potpuno drugačiju dimenziju. Dugo omražen dan zbog početka radne sedmice, sada je postao omiljen svima iz drage nam prestonice zbog fenomenalnih r'n'b žurki koje se organizuju ponedeljkom na splavu HotMess.
Ova "beogradska Ibica" postala je utočište provoda svetskog kalibra koje okuplja veliki broj pozantih faca, klabera, stranaca, manekenki.
Juče su se na splavu HotMess mogli videti poznati iz raznoraznih branši. Definitivno veliki obožavaoci ove muzike kao što su Nikolija Jovanović i Relja Popović, Gru, Sara Jovanović nisu zaobišli ovaj prestonički splav.
U potrazi za dobrim provodom na splav je došla i glumica Dragana Mićalović, koja se je sa društvom provodila do ranih jutarnjih sati.
Sin folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, takođe je odlučio da baš na ovom splavu provede ludu letnju noć, sa dragim prijateljima.
Veliki broj poznatih imena iz sveta fudbala kao što su Filip Đorđević, Lazović, Petković, Volkov, juče su se provodili uz ritmove r’n’b muzike.
Takođe je pozatno da kosarkaši vole ovu vrstu muzike, a budući da se na ovom splavu može čuti najkvalitetniji zvuk ovog muzičkog pravca, dobru zabavu nisu želeli da propuste Lovernj ni Ratkovica i Bogdan Bogdanović.
Ako niste posetili splav HotMess do sada, budite sigurni da čim kročite prvim korakom, shvatićete zašto je ovo mesto posebno i drugačije.

2.jpg

4.jpg

3.jpg

1.jpg

Priredio Tihomir Bešovic
Press & Foto HOTMESS
Vreme: 17:00h | 24. jun. 2015. Cirih