FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

PRIPREME ZA MATURSKO VEČE U UŠĆE SHOPPING CENTRU Besplatni saveti stilista i šminkera, i Facebook konkurs u susret periodu matura


Beograd, 12. maj 2014 – Svi maturanti moći će od poznatih stilista da dobiju savete o maturskoj odevnoj kombinaciji, ali i ideje za najbolju šminku i frizuru za glamuroznu noć, u okviru manifestacije „Ušće dobrih stilova“ tokom vikenda – 17. i 18. maja, kao i u subotu, 24. maja, u prizemlju UŠĆE Shopping Centra.

Maturanti će tokom dve subote u maju, 17. i 24, u periodu od 13 do 21 časova dobijati lične savete profesionalnih stilista modne agencije „Click“, kao i savete u kojoj radnji mogu da pronađu željenu odevnu kombinaciju po najpovoljnijoj ceni, i na taj način uštede i vreme i novac.

U nedelju, 18. maja, u Ušću će biti organizovane i jednočasovne edukativne prezentacije u okviru kojih će stilisti zainteresovanoj publici predstaviti brojne trendi odevne kombinacije za maturske večeri, kao i druge savete u vezi sa šminkom i frizurom. Prva prezentacija počinje u 17 časova, dok je sledeća zakazana za 19 časova.

Istovremeno, na Facebook stranici Ušće Shopping Centra, mladi će imati priliku da od 17. do 30. maja kreiraju svoje „digitalne maturske kombinacije“, a autori tri najlepša rešenja po izboru žirija osvojiće zanimljive poklone. Žiri će činiti predstavnici UŠĆE Shopping Centra i Stil portala.

Ove interesantne pripreme za matursko veče, UŠĆE Shopping Center organizuje u saradnji sa modnom agencijom „Click“ i „Stil“ portalom.

usce.jpg

Priredila za Pufnica Fashion & Lifestyle Magazine: Vladana Veljković
Izvor fotografije: UŠĆE SHOOPING CENTAR 

Maj 2014.