FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

SRBIJA OPET U FINALU SANREMO JUNIORA !!!!

andjela_lus.jpg

Dvanaestogodišnja Beogradjanka Andjela Ninković će i ove godine predstavljati Srbiju na prestižnom festivalu “ Sanremo junior “.  Andjela je i prošle godine bila naš predstavnik u čuvenom teatru “Ariston” , gde je pevajući pesmu “ Once upon a december “ –  uživo sa orkestrom Sanremo festivala ,osvojila srca publike i žirija i osvojila specijalnu nagradu.

Umetnički direktor, oduševljen našom sugradjankom je uputio poziv da i ove godine zablista na njihovoj sceni. Ovo je velika čast za Andjelu, jer niko do sada nije dva puta pevao na ovom festivalu!

Ove godine, Andjela će se predstaviti pesmom “ Madrugadas “ ( pesma iz filma “ Montevideo “ ) , za šta je dobila  posebnu dozvolu i podršku od kompozitora Roberta Pesuta - Magnifica i tekstopisca Luz Casal (koja je i otpevala ovu pesmu u originalu ). “

Madrugadas jeste nesvakidašnji izbor, jer je potpuno drugačija pesma od svega na šta su publika i žiri u Sanremu navikli - učesnici uglavnom biraju svetske hitove koji lako osiguraju nagradu…

Andjela ponosno kaže:  " Ali ja  obožavam tu pesmu, smatram je remek delom. Sigurna sam da ću biti zapažena i verujem da ćemo i orkestar Sanrema i ja uživati u izvodjenju.

“ Andjeli mnogo znači podrška Magnifica i Luz Casal. Prilikom nedavne posete Beogradu, povodom koncerta koji je Luz Casal održala u beogradskom Sava Centru – Andjela je imala priliku da se malo druži i bolje upozna sa ovom velikom umetnicom .

- “ Luz je divna žena. Izuzetno neposredna, srdačna i skromna . Vreme provedeno sa njom mi je dragoceno.”

Andjeli Ninković želimo puno uspeha na festivalu Sanremo Junior. Pratite pufnica.com za nove vesti vezane za Andjelin nastup na prestižnom Sanremo Junior festivalu u Italiji.

Priredila Bojana Veljković - Tomić
Mart 2016.