FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Top model Simona Andrejić novi urednik portala „Fashionela“

Najpoznatiji srpski top model, Simona Adrejić , oprobaće se i u ulozi gostujućeg urednika na modnom portalu „Fashionela“.

Simona Andrejić je sa 15 godina zakoračila u modnu industriju kao pobednica Elit Model Look-a Srbija 2009. godine i plasirala se u prvih 15 na internacionalnom takmičenju. Od tada njena karijera napreduje vrtoglavom brzinom. Simona se ubrzo našla na pistama i u reklamnim kampanjama poznatih svetskih brendova. Neka od imena sa kojima je Simona sarađivala su: Chanel, Alexander McQueen, BCBG Max Azria, Cacharel, Calvin Klein, Christian Dior, Costume National, Custo Barcelona, DKNY, Escada, John Galliano, Gucci, Gianfranco Ferré. „Fashionela“ je prvi srpski portal posvećen modi i modnoj industriji koji svakodnevno obaveštava čitaoce o najnovijim kolekcijama, kampanjama, editorijalima, naslovnicama...

Na portalu uvek možete saznati novosti o svim aktivnim učesnicima u modnoj industriji: dizajnerima, fotografima, modelima, stilistima... „U narednom periodu družićemo se i razmenjivati znanja i informacije iz sveta mode. Sigurna sam da delimo dosta zajedničkih vrednosti, da se nećemo slagati u svemu, jer različitost mišljenja je bogatstvo, ali da ćemo se uvažavati maksimalno i zajedničkim radom doprineti unapređenju kvaliteta ovog divnog modnog portala. Pratićemo modna dešavanja u najvažnijim centrima mode i na raznim destinacijama, poznate dizjnere, stiliste, modele i modne brendove.

Pokušaćemo da ispratimo modni proces od ideje do realizacije. Analiziraćemo dizajn, oblike, materijale, boje... Posmatraćemo modu iznutra i iz spoljnog sveta. Nastojaćemo da malo zavirimo u modnu prošlost, da pratimo sadašnjost i da pokušamo naslutiti budućnost. Naša zajednička pozitivna energija i motivacija vodiće nas napred i učiniti nas boljim i zadovoljnijim ljudima. Dobrodošli na stranice www.fashionela.net“, izjavila je Simona Andrejić, povodom početka saradnje sa modnim portalom „Fashionela“. Simona je prva u nizu modnih ličnosti koja će se naći u ulozi gostujućih urednika na portalu „Fashionela“, a kako će se u tome snaći možete pratiti od 28. aprila na www.fashionela.net.

unnamed.jpg

unnamed_1.jpg

Priredila za Pufnica Fashion & Lifestyle Magazine: Vladana S. Veljković
Izvor i Foto: fashionela.net 

April 2014.