FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

UZBUDLJIV MART ZA RITU VILSON

Kabare_Rite_Vilson_u_luksuznom_Carlyle_-_Rouzvud_Hotelu_u_NY.jpg

Drugi album Rite Vilson pojavio se na tržištu 11. marta, a njegova promocija počela je krajem februara u Njujorku, u luksuznom Carlyle - Rouzvud Hotelu gde je deset večeri nastupala Rita sa četvoročlanim bendom. Njen njujorški kabare, pokazao je da se ona jednako dobro snalazi u ulozi pevačice, kao i u ulozi glumice i producenta. Na novom albumu ona je debitovala kao tekstopisac. Pretočila je melanholične trenutke iz svog života u pesme: Grateful (Zahvalna), Forgiving Me, Forgiving You (Oprostiti sebi, oprostiti tebi) i Crying, Crying (Plakala sam, plakala)…

Rita Vilson će gostovati i u našem komšiluku, 17. aprila u Atini i 24. aprila u Beču, a njena turneja se završava 4. maja na obali jezera Mičigen u Milvokiju.

Njujorcani_vole_pesme_Rite_Vilson.jpg

Svetska premijera filma "Moja velika mrsna pravoslavna svadba 2" zakazana je za 25. mart, a producenti su i ovog puta bili Tom Henks i Rita Vilson.

Mart je veoma uzbudljiv mesec za bračni par Vilson-Henks, ali moram da kažem i za mene. Imala sam sreću da uživam u nastupu Rite Vilson u Carlyle-Rouzvud Hotelu i da joj poklonim rukopis mog romana „Nina od Arabije“ na engleskom. U njemu su Tom Henks i Rita Vilson važni junaci. Pored njih, tu su i brojni Srbi i Saudijci, duhoviti i šarmantni likovi mog romana” - kaže Marina Bulatović, pisac i novinar koja od 2007. živi u Saudijskoj Arabiji. Roman “Nina od Arabije” treće izmenjeno i dopunjeno izdanje biće u prodaji u Srbiji od maja 2016. (izdavač Mali Nemo).

Marina_Bulatovic_sa_suprugom.jpg

AF: Srećna devojka!

Kafe-klub Carlyle je malo i ljupko mesto koje prima oko sedamdesetak gostiju. Legendarni američki teniser Džon Mekinro bio je u publici 3. marta i snažnim aplauzom podržavao Ritu Vilson, a ona je duhovito, između pesama, pričala o svom životu, usponima i padovima.

Otkrila je da je u mladosti, vrlo često, išla u Grčku Pravoslavnu crkvu kako bi se molila i palila sveće - želela je da se zaljubili i uda. Napravila je i spisak osobina koje treba da krase njenu 'idealnu polovinu'. Tek u 32 godini njene molitve su uslišene. Uspela je da se zaljubi, a potom i uda za Tom Henksa, za koga kaže da NE poseduje osobine sa tog spiska. :) Ali i pored toga, oni se vole već 28 godina, a ona je zbog toga veoma "srećna devojka". Nekoliko puta, tokom večeri, pomenula je svoje Grčko poreklo i da joj nije puno pomoglo ime Rita koje se rimuje sa Pita (omiljena grčka hrana). Pričala je o svojoj borbi sa kancerom i kako je samo jednom u životu probala Botox, da joj se efekti nisu svideli, pa je zato u svom kabare progamu uvrstila i pesmu protiv Botox tretmana - ispričala nam je Marina Bulatović.

Mart 2016.