FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

WARM UP ZA MTS NOĆ REKLAMOŽDERA 2016 sa Sarom Jo!

IMG_6422.jpg

SINOĆ JE U USĆE SHOPPING CENTRU OTVORENA “PLAZMA MINI MINI IZLOŽBA- 20 GODINA NOĆI REKLAMOŽDERA ” i OZVANIČEN JE POČETAK INSTAGRAM KONKURSA ” SKOCKAJTE SE ZA SAVRŠEN PARTY”

Neobična postavka mini izložbe, zaustavila je mnoge posetioce Usće Shopping Centra.

Na 6 velikih plakata nalaze se kolažne fotografije sjane atmosfere jedinstvene za ovu manifestaciju, koja promoviše svetsku i domaću kreativnost.

Smenjuju se slike poznatih lica i nasmejane publike, kao i originalnih promocija. Izložbu su otvorili organizatori mts Noći Reklamoždera Goga Grubješić i Aleksandar Đorđević, koji su i sami bili oduševljeni arhivskim fotografijama.

Nakon toga, nastavljeno je zanimljivo druženje sa Sarom Jovanović. Sara Jo  izabrana je od reklamoždera za najskockaniju pop zvezdu u Srbiji.

Sarino druženje sa  mnogobrojnim fanovima,  ozvaničilo je početak  instagram konkursa “Skockajte se za savršen party!”, koji organizuju „mts Noć Reklamoždera 2016.“ i Ušće Shopping Center.

Savršeno skockana i raspoložena popularna pop zvezda Sara Jo  razmenjivala je sa posetiocima modne tajne i potpisivala autogram kartice, koje takođe promovišu konkurs.

Sve što je potrebno da učesnici konkursa urade jeste da postave fotografiju na svoj Instagram profil uz hashtag #skockajsezaNoc i tag @uscesc.

Novembar 2016.