FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Womanary – snaga i zajedništvo žena u prekrasnoj Opatiji

Marina_Djarmati.JPG

Opatija je od 7. do 10. rujna ugostila prvo izdanje seminara za žene Womanary koji je objedinio duhovni rast i razvoj, zanimljiva predavanja, ali i bogat lifestyle segment ispunjen zabavom, modom, ljepotom i glamurom.

Uz podršku Milenij grupacije, grada Opatije i TZ grada Opatije, Womanary je ispunio sva očekivanja, vikend za žene u Opatiju je privukao žene iz svih krajeva Hrvatske, ali i okolnih zemalja. 

Kroz predavanja i zanimljive radionice sudionice su vodile predavačice Romana Krstekanić, Adriana Josipović, Marija Vukelić, Jasenka Zubac, Diana Gluhak, Renata Ćurković i Ivana Grabar.

Osim izvrsnih radionica, udruga Kvaliteta življenja pobrinula se da sudionicama, ali i široj javnosti ponudi i preporuke po pitanju njege i ljepote. Tako je kongresna dvorana Grand hotela 4Opatijska cvijeta u subotu ugostila Womanary & Stilueta Style corner u kojem su se predstavili beauty i modni brendovi.

Womanary1.JPG

Womanary Gala večera u hotelu Royal, u subotu je sve prisutne oduševila spojem glamura, mode i ljepote. Tamara Zubak, osnivačica i idejna začetnica projekta Womanary zahvalila je svima koji su njezinu inicijativu prepoznali već prve godine i svih uvela u čarobnu noć emocija i elegancije.

Najnovije su modne trendove predstavili Hero4Heroes, Sally, Andy's i Xenia Design, dok je plesnom točkom sve prisutne oduševila Lorena Toretto i njezin tim plesačica.

Uz bogatu tombolu, priče brojnih uspješnih i inspirativnih žena, večer u srcu Opatije odisala je snažnom ženskom energijom i zajedništvom.

Posebnost događanja su i suradnje koje pružaju mogućnost da energiju ovog druženja doživi i šira javnost, Jasenka Zubac, Heal Your Life Teacher po metodologiji Louise Hay osmislila je afirmacijske kartice Womanary koje dolaze u limitiranoj naknadi. Ilustratorica i umjetnica Ariana Linić predstavila je majicu koja slavi ženu i koja nosi energiju ilustratorice, organizatorice i samog projekta.

marina_Stilueta.JPG( Marina Djarmati nosi dizajnerski komad crop top, švicarskog brenda Sisters Code by SBC, kolekcija Arizona SS16.)

Womanary nije samo vikend za žene niti projekt, Womanary se pokazao kao pravi pokret žena koje su spremne voljeti sebe, spremne živjeti sretan, zadovoljan i zahvalan život ispunjene privatno  i poslovno.

I dok se još sabiru dojmovi i emocije, već se naveliko postavlja pitanja i o drugom izdanju i prilici za druženje jer vikend koji ženi pruža sve što joj treba i vraća ju stvarnom životu punih baterija, novih znanja, prijateljstva i prilika – vikend je koji treba svakoj ženi.

„Kad žene udruže snage čuda se događaju“, u nekoliko je navrata spomenula organizatorica Tamara Zubak i svojim radom i vizijom,te svakim segmentom ovog posebnog druženja potvrdila da je uistinu tako.

Fotografije: Ivo Šubić i Ivor Mažar

13.10.2016. 11:46am