VESTI

PERO DEFFORMISANJE PANČEVA!

U petak 20.aprila od 22h pančevačka publika će imati priliku da uživa u savršenom spoju nespojivog – koncertu benda Pero Defformero u Apolo Dvorani!

Veseli Novosađani će nakon serije uspešnih nastupa po Srbiji i po zemljama regiona, zasvirati u Apolo Dvorani i tako predstaviti, uz svoje već poznate hitove (Gastarbajter, Gotičarka, Metal sviraću…) i svoja dva aktuelna singla (Hipster i Trebalo bi) koji će se naći na predstojećem albumu naziva “Muzika za ljude bez prijatelja”. Izlazak albuma se očekuje u drugoj polovini ove godine.

Pero Defformero su verovatno prvi gastarbajtersko-hipsterski bend sa ex-YU prostora koji su energiju i pompeznost heavy metal muzike spojili sa nakaradnošću turbo-folk pokreta i time čitav pokret, kao takav, izvrgli ruglu i totalno ga izobličili. Sa izuzetnom dozom humora pristupaju svojoj izvedbi na bini pa se od njih svaki put može očekivati pravi frontmensko-gitarski stand up šou.

Pero Defformero je bend koji nudi jedinstveni audio-vizuelni doživljaj muzike, te se on može uporediti jedino sa prvim seksualnim iskustvom: nebitno da li je doživljaj bio nežan, strastven i dugačak ili kratak i smešan, sa jednom činjenicom slažu se svi – PAMTI SE CELOG ŽIVOTA!

Ulaznice su u pretprodaji  u Apolo Dvorani (Dom omladine Pančevo) po ceni od 500 dinara. Na dan koncerta, ulaznice će koštati 700 dinara.

Linkovi:

Facebook event: https://www.facebook.com/events/445252965916746/

Apolo: https://www.facebook.com/dom.pancevo/

Pero Defformero:
www.perodefformero.com  
www.facebook.com/Pero.Defformero.band  
www.youtube.com/user/PeroDefformero

 

Share:

Leave a reply