INTERVJU

NENAD ŠKUNDRIĆ POSTAO ZAŠTITNO LICE KOZMETIČKOG SALONA KOJI IMA SERTIFIKAT RENOMIRANE ŠPANSKE KOMPANIJE EBERLIN BIOCOSMETICS!

Multimedijalna ličnost Nenad Škundrić pre nekoliko meseci najavio je da će postati zaštitno lice jedne francuske kozmetičke kompanije. Do saradnje nije došlo, jer Nenad nije bio zadovoljan uslovima koje nisu imale nikakve veze sa materijalnom stranom. Jednostavno, njihov način prezentovanja svega toga se u potpunosti razlikovao. Škundrić nije želeo da pravi kompromise i odlučili su da je najbolje da se bar za sada od te priče odustane.
Međutim, Škundrića to nije mnogo uznemirilo jer je vrlo brzo postao zaštitno lice za muškarce kozmetičkog salona “Beauty place princess” koji se nalazi u Beogradu, u ulici Hektorovićeva 1a. Ono što je zanimljivo, ovaj salon ima renomirani sertifikat španske kompanije “EBERLIN BIOCOSMETICS”.
– Dobio sam poziv od divne žene koja se zove Svetlana i dogovorili se sve za nekoliko minuta. Kada sam otišao na sastanak i ugledao je, imao sam osećaj da je poznajem godinama. Zagrlio sam je, osetio jednu toplu i divnu energiju i samo je pitao koje su moje obaveze. I tako smo počeli sa saradnjom na moje veliko zadovoljstvo jer tamo opustim i telo, regenerišem lice, dušu vratim na fabričko podešavanje, jednostavno, kada sam tamo, ne postojim, nema me. Međutim, prvo što sam je priupitao bilo je kako ću da reklamiram salon koji u nazivu ima reč “princess” i tu smo počeli da se smejemo. Bez obzira što u ovaj salon dolazi u velikoj meri i muška populacija, odlučili smo da u bliskoj budućnosti ipak transparentnije naglasimo da je ovaj salon ipak i za prinčeve, našalio se Nenad.
Da li to znači, da svi oni koji budu želeli da te vide, jer si i sam rekao da javna dešavanja ne posećuješ, to mogu da urade baš ovde?
– Ne. Nemojte da me razumete pogrešno, iako će većina to uraditi, ali me ne zanima. Kada dolazim, najavim se nekoliko dana ranije i onog momenta kada uđem u salon, on više nije dostupan za ostale klijente, jer jednostavno želim da se opustim i iskreno, da ne budem u prostoriji sa ljudima koje ne poznajem, a svašta nešto bi da pitaju. Tu provedem ceo dan gde uživam u tretmanima moje divne Svetlane, a da nisam u obavezi da obraćam pažnju kako će me neko pogledati ili već ne znam šta.  Ali sam ja osoba koja se vrlo često može videti u gradu kako šeta, pije kafu sa prijateljima u nekim restoranima, kafićima, tako da sam ljudima dostupan i više nego što misle. Ali ovaj Svetlanin kutak, čuvam samo za sebe bar tih nekoliko sati i ne pada mi na pamet da to menjam, završava Nenad.
https://www.instagram.com/p/BvCMdWxBEam/
Share:

Leave a reply