MODA

Revija za pamćenje: Andrea Cmrečki predstavila upečatljivu proljetnu kolekciju!

Hrvatski brend daVida’s predstavio je senzacionalnu kolekciju za djevojčice i dječake na Kids Fashion Weekendu.

Vrlo direktna, jasna i strastvena energija proširila se Kaptol centrom, kada je daVida’s stupio na modnu pistu Kids Fashion Weekenda. Omiljeni dječji brend daVida’s napravio je neviđeni show jedinstvenom proljetnom kolekcijom, koja je osim odjeće briljirala i transparentima sa snažnim porukama o životu.

Izražajna daVida’s kolekcija, koju potpisuje dizajnerica Andrea Cmrečki, donijela je dašak svjetske modne scene u Hrvatsku i osvojila srca apsolutno svih posjetitelja KFW‐a. Ovo nije bila samo modna revija, ovo je bila priča o životu, o stavu koji se gradi od malih nogu i stilom koji nadopunjuje priču svakog pojedinca zaljubljenog u život.

“Zaštitni znak daVida’s‐a, prepoznatljive prugice, ovog puta dodatno smo istaknuli unikatnim komadima trapera te šljokičastim „pusama“ koje su krasile baš svaki odjevni komad”, kaže Andrea Cmrečki.
I još jednom pokazala svoju odvažnost te s razlogom opravdala status omiljenog dječjeg brenda daVida’s. Svaki model bio je zaokružena priča iza koje stoje sati i sati predanog rada i truda. Već u nekoliko minuta razgovora s Andreom, vidljivo je da ta energija naprosto uzima sve pred sobom i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. daVida’s stav i snaga na vrlo jednostavan i potpuno prirodan način odražavaju duh samog brenda, ali i dizajnerice koja stoji iza njega.

Prvi put bili su predstavljeni provokativni komadi dječje odjeće poput štucni od trapera i rukavi od košulje. Ukrašeni posebno značajnim detaljima odraz su pravog, autentičnog i iskrenog stila koji se rađa u duši i ne podilazi trendovima. Koketiranje sa stilom, provociranje uobičajenog princeza kroja na tako suvremen i moderan način, jedna je od glavnih okosnica ideje predstavljene ovog vikenda. Mogli bismo reći, daVida’s zaista gradi jedan snažan brend. I vrlo uvjerljivo podupire tezu da je daVida’s‐ica djevojčica 21. stoljeća. Sa stavom kojeg jasno izražava i stilom kojeg ponosno pokazuje. Mi možemo samo dodati, drago nam je da dolazi iz Hrvatske.

Bez imalo dvojbe, rekli bismo da su posjetitelji bili oduševljeni odvažnošću ove modne priče te šarmantnim modelima koji su, u duhu pravih modnih zvijezda ponosno iznijeli viziju dizajnerice do krajnjih detalja. Među njima se posebno istaknula mlada Youtube zvijezda Rahela Ritter. Ali bez daljnjeg, u punom sjaju zablistalo je svako dijete koje je, tog dana imalo čast nositi ovako snažnu kolekciju. Savršena protuteža klasičnim dječjim modnim vizijama. Potpuno drugačiji, nadasve jedinstven i vrlo originalan dječji modni brend koji uvjerljivo zauzima tron kada je u pitanju dječja moda. Vrlo odvažni daVida’s pomaknuo je dječju modnu scenu i postavio se, sasvim sigurno, kao prvo mjesto kada govorimo o stilu. Koliko je publika obožavala ovaj nastup, govori i činjenica da su svi komadi predstavljeni na ovoj reviji, unaprijed su rasprodani. A iz daVida’s‐a kažu kako su otvorili listu čekanja za najpopularnije modele. Prugastu haljinu posutu šljokičastim pusama.

Podršku daVida’s‐u pokazale su svojim dolaskom Iris Androšević Pinjuh, Marina Đarmati, Iris Cekuš, Anita Vukušić Crevar, Ana Vladušić, Danijela Šola Kušec te mnoga druga poznata lica.

Fotografije: Zvonimir Ferina

Share:

Leave a reply